skiba plac logo
1watrobianka 2 web 029 watrobianka 1 web 028

Wątrobianka


Forma pakowania: LUZ

Waga: 0,6kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1pasztetowa wieprzowa 2 web 019 pasztetowa wieprzowa 1 web 018

Pasztetowa wieprzowa


Forma pakowania: MAP

Waga: 0,9kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1pasztet z ogorkiem 2 web 017 pasztet z ogorkiem 1 web 016

Pasztet z ogórkiem


Forma pakowania: MAP

Waga: 0,8kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1pasztet kremowy 2 web 009 pasztet kremowy 1 web 008

Pasztet kremowy


Forma pakowania: MAP

Waga: 0,8kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1pasztet luksusowy 2 web 013 pasztet luksusowy 1 web 012

Pasztet luksusowy


pasztet z kruszonka 1 web 014 pasztet z kruszonka 2 web 015

Pasztet z kruszonką


1salceson biay premium 2 web 021 salceson biay premium 1 web 020

Salceson biały Premium


Forma pakowania: VACUM

Waga: 1,2kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1salceson chopski 9 web 019 salceson chopski 10 web 018

Salceson chłopski


Forma pakowania: VACUM

Waga: 0,7kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1salceson czarny 2 web 023 salceson czarny 1 web 022

Salceson czarny


Forma pakowania: LUZ

Waga: 1,1kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1salceson ozorowy 4 web 027 salceson ozorowy 1 web 024

Salceson ozorowy


Forma pakowania: VACUM

Waga: 0,6kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1kaszanka swojska 3 web 007 kaszanka swojska 1 web 005

Kaszanka swojska


1kaszanka gryczana 2 web 004 kaszanka gryczana 1 web 003

Kaszanka gryczana


Forma pakowania: MAP

Waga: 0,8kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1kaszanka 2 web 002 kaszanka 1 web 001

Kaszanka


Forma pakowania: MAP

Waga: 0,8kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

metka kaszubska 1 web 013 metka kaszubska 2 web 014

Metka kaszubska


Forma pakowania: VACUM

Waga: 0,5kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

metka chojnicka 1 web 011 metka chojnicka 2 web 012

Metka chojnicka


metka 1 web 005 metka 2 web 006

Metka


Forma pakowania: MAP

Waga: 0,8kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

1dobra piecze 1 web 007 dobra piecze 2 web 008

Dobra pieczeń


piecze cebulowa 1 web 056 piecze cebulowa 2 web 057

Pieczeń cebulowa


filet z pieczarkami 1 web 011 filet z pieczarkami 2 web 012

Filet z pieczarkami


golonko w sosie wasnym 1 web 005 golonko w sosie wasnym 2 web 006

Golonka w sosie własnym


Forma pakowania: MAP

Waga: 0,5kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

golonka pieczona 1 web 004 golonka pieczona 2 web 005

Golonka pieczona


galaretka drobiowa 1 web 001 galaretka drobiowa 2 web 002

Galaretka drobiowa luksusowa


Forma pakowania: VACUM

Waga: 0,4kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

galaretka wieprzowa 1 galaretka wieprzowa 2

Galaretka wieprzowa


Forma pakowania: VACUM

Waga: 0,4kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

smalec porcjowany 1 web 007 smalec porcjowany 2 web 008

Smalec porcjowany


pasztet z urawina 1 inter pasztet z urawina 2 inter

Pasztet z żurawiną


Forma pakowania: VACUM, TACKA ALUMINIOWA

Waga: 1,3 kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C