skiba plac logo
125 StefanOlszak kopia web 004 126 StefanOlszak kopia web 005

Wędzonka boczkowa


Forma pakowania: VACUM

Waga: 0,7kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

1boczek wedzony 2 web 004 boczek wedzony 1 web 003

Boczek wędzony


Forma pakowania: VACUM

Waga: 1,2kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

ogonowka parzona 5 web 014 ogonowka parzona 7 web 016

Ogonówka parzona


Forma pakowania: VACUM

Waga: 1,2kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

boczek parzony 1 web 001 boczek parzony 2 web 002

Boczek parzony


Forma pakowania: VACUM

Waga: 1,1kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

1schab po zbojnicku 3 web 001 schab po zbojnicku 2 web 050

Schab po zbójnicku


Forma pakowania: MAP

Waga: 1kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

poledwica sopocka 1 web 028 poledwica sopocka 2 web 029

Polędwica sopocka


Forma pakowania: VACUM

Waga: 1,2kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

poledwica wedzona 1 web 035 poledwica wedzona 3 web 037

Polędwica wędzona


Forma pakowania: VACUM

Waga: 1,2kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

rolada boczkowa 1 web 014 rolada boczkowa 2 web 015

Rolada boczkowa


Forma pakowania: VACUM

Waga: 1,1kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

poledwica wedzona z gowka 3 web 041 poledwica wedzona z gowka 4 web 042

Polędwiczka wędzona z główką


Forma pakowania: VACUM

Waga: 0,4kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C