skiba plac logo
1baleron wieprzowy 2 web 002 baleron wieprzowy 1 web 001

Baleron wieprzowy


1boczek wedzony 2 web 004 boczek wedzony 1 web 003

Boczek wędzony


Forma pakowania: VACUM

Waga: 1,2kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

ogonowka parzona 5 web 014 ogonowka parzona 7 web 016

Ogonówka parzona


Forma pakowania: VACUM

Waga: 1,2kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

sekacz 2 1 sekacz 2 2

Sękacz


boczek parzony 1 web 001 boczek parzony 2 web 002

Boczek parzony


Forma pakowania: VACUM

Waga: 1,1kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

1schab po zbojnicku 3 web 001 schab po zbojnicku 2 web 050

Schab po zbójnicku


Forma pakowania: MAP

Waga: 1kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

1poledwica szlachecka 5 web 034 poledwica szlachecka 4 web 033

Polędwica szlachecka


poledwica sopocka 1 web 028 poledwica sopocka 2 web 029

Polędwica sopocka


Forma pakowania: VACUM

Waga: 1,2kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

poledwica wedzona 1 web 035 poledwica wedzona 3 web 037

Polędwica wędzona


Forma pakowania: VACUM

Waga: 1,2kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

rolada boczkowa 1 web 014 rolada boczkowa 2 web 015

Rolada boczkowa


Forma pakowania: VACUM

Waga: 1,1kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

0043 StefanOlszak kopia web 002 040 StefanOlszak kopia web 001

Schab chłopski


Forma pakowania: VACUM

Waga: 1,2kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

poledwica wedzona z gowka 3 web 041 poledwica wedzona z gowka 4 web 042

Polędwiczka wędzona z główką


Forma pakowania: VACUM

Waga: 0,4kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

1D757733 kopia web 010 D757730 kopia web 009

Łopatka z pietruszką


1piersi indycze wedzone 3 web 024 piersi indycze wedzone 1 web 022

Piersi indycze wędzone


Forma pakowania: MAP

Waga: 1,7kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

1D757975 kopia web 012 D757966 kopia web 011

Filet - delikatny smak


Forma pakowania: VACUM

Waga: 1,4kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

1filet zocisty 2 web 008 filet zocisty 1 web 007

Filet złocisty


Forma pakowania: VACUM

Waga: 2kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

udziec z kurczaka wedzony 1 web 056 udziec z kurczaka wedzony 2 web 057

Udziec z kurczaka wędzony


Forma pakowania: VACUM

Waga: 0,6kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

filet z kurczaka wedzony 1 web 005 filet z kurczaka wedzony 2 web 006

Filet z kurczaka wędzony


Forma pakowania: VACUM

Waga: 0,5kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

schab pieczony 2 schab pieczony 3

Schab pieczony


Forma pakowania: VAC

Waga: 1,2 kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

schab dojrzewajacy 1 inter schab dojrzewajacy 2 inter

Schab dojrzewający


Forma pakowania: VAC

Waga: 0,80 kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C